Verkort

leer-werktraject

zij-instroom

Over de leerroute

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil je echt van betekenis zijn en durf je het aan om een ander pad in te slaan? Wij bieden je een mooie kans via een verkort leer-werktraject van anderhalf jaar.

Door middel van een op jou persoonlijk afgestemd traject ga je als cliëntbegeleider werken en leren bij een van onze zorgorganisaties. Na succesvolle afronding van het traject ontvang je het diploma Maatschappelijke Zorg 3 en het diploma Verzorgende (IG) 3. Ook krijg je direct een contract aangeboden. Klinkt goed toch?

Tijdens het leertraject maak je gebruik van een digitale leeromgeving waarin alle kennis en opdrachten te vinden zijn. Je hebt regelmatig contact met een e-coach en je bezoekt tweewekelijks een themabijeenkomst bij SDW of S&L zorg.

Daarnaast werk en leer je in anderhalf jaar op twee verschillende leerwerkplekken waarbij je ondersteuning krijgt van een begeleider.

Bureau G&D is binnen ‘het zij-instroomtraject Samen Onbeperkt’ de door OC&W erkende opleidingspartner voor de mbo opleidingen via de derde leerweg. Voor de start van het leertraject word je aangemeld bij de opleiding van Bureau G&D. Na succesvolle afronding van je opleiding ontvang je het landelijk erkende mbo-diploma.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden over onze trajecten en heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!

Succesverhalen verkort leer-werktraject
(zij-instroom)